Rabattkod och helgmys

Oj vilken stillsam och ändå liksom händelserik Allhelgona jag har firat här i Skellefteå.

Vädret var toppen, soligt men halt, så jag kunde både vara duktig och promenera och slippa vara duktig och istället titta på vädret inifrån soffan.

Jag hittade friden som jag längtar efter , så att jag greppade en bok istället för paddan. Jag har så oerhört lätt för att välja den lätta vägen och bingetitta på serier istället för att använda min egen hjärna och fantasi genom läsning, men det lyckades jag med nu. Det var härligt!

Och fantasi fick jag utlopp även på andra sätt.

Att jobba med manuset tex, det kräver fantasi och intuition och lust, det kräver engagemang, tid och att man sätter sig över sin egen lättja…

Men alla skådespelare har någon gång drömt mardrömmar om att inte ha gjort läxan ordentligt. Jag vet inte hur många gånger jag under premiärveckan, när man sliter som en galning och ändå misstror sitt arbete och sin begåvning, har drömt att jag går upp på scenen och när jag tar klivet in tänker ” VARFÖR läste jag inte pjäsen innan???”

Det är en hemsk känsla!!!

Förresten, jag har fått möjlighet att ge er 10% rabatt på det magiska kosttillskottet Hårkontroll som jag äter och som är anledningen till att jag äntligen har fått lite längd på håret!!

https://www.kronansapotek.se/Varum%C3%A4rken/H%C3%A5rkontroll/c/H%C3%A5rkontroll

Detta är länken och koden är HARKONTROLL. Jag är oerhört nöjd, kvaliten på både mitt hår och mina naglar är outstandning!

Kommentera