Det här nya i mitt liv, att åka runt på lyxiga ställen med trevliga kompisar och inmundiga fantastisk mat med ljuvlig dryck… , ja det är nåt jag gärna gör igen då och då!

Älskling jag Marianne och Lasse firar fredag på tåget

Vi anlände till Malmö fredag em där våra bilar hämtade upp oss och körde oss till Gislöv, där vårt första Petit Hotel tog emot oss.

Vår armada av elbilar, som transporterar oss runt i Skåne

Vi kom till Karnelund Krog och Rum, ett urmysigt litet gästgiveri där vi bodde i urmysiga rum som er urmysiga fotograf, jag, glömde fota!

F ö får jag skäll av mina bloggkunniga kompisar, som tror att jag på grund av slarv och nonchalans slänger runt mina bilder och kastar in dom huller om buller MED FLIT, men så är det icke! Om skälet är att jag är blond, oteknisk eller inte har tumme med blogguden vet jag inte, men bilderna lägger sig upp och ner utan min medverkan!

Efter att vi gått husesyn i varandras fina rum, samlades vi i matsalen där vi trakterades med mat för gudar.

Karljohansvampsoppa. Krisp-bacon. Tryffelsmask. Smördeg med västerbottenost. Mums!Gös med ljuvlig kräftsås och rostad fänkål.Efterrätten var hemgjord hallonglass med kladdkaka. Gooooott!!

.

Det här är ÅzaochTobias rum. Åza är böttre på att fota än jag…

Och här har hon fotat mig?

Efter en god natt i sköna sängar åt vi en liten ( eller mja, stor för den var ju också GOD) delikat frukost. Jag gillar frukostar som är begränsade men lyxiga, jag vill ha lagom att välja mellan och här fick vi en presentation av vad buffén innehöll innan vi kastade oss över den.

Är nån nyfiken, ligger det en frukostfilm på Instagram.

Efter att ha skämts bort av Janne och Peter på Karnelunds Krog och Rum, åkte vi vidare till nästa ställe.

Det berättar jag om sen!

2 comments / Add your comment below

  1. En liten tanke (jag är också oerhört oteknisk) men kan det möjligen vara så att bilderna hamnar uppochner om du fotar med mobilen ”liggande” (jag antar att du använder din mobil som kamera) och att de bilder du fotar med kameran ”stående” blir åt rätt håll.
    Jag råkade nämligen ut för just det vid något tillfälle och det var lögn och omöjligt att få bilderna åt rätt håll vill jag minnas.

  2. Jag fotar både stående och liggande utan bekymmer MEN jag tror det kan vara en gammal version av WordPress din bloggportal använder. Minns att jag hade liknande bekymmer för några år sedan och att enda sättet att få bilderna rätt då var så som Jeanette beskriver!

    Inte svårt att fota fina bilder med så vackra motiv! 😉
    Kram Å

Kommentera