Äntligen tillbaka, igen!l

Efter tekniskt strul som nu ska vara fixat, är jag återkommen!

Jag sitter i högsommarSkellefteå, det är underbart förstås, men utanför mina vidöppna fönster befinner sig en hund som den senaste kvarten har skällt som en komplett galning och det gör mig till en komplett galning! Åh, jag längtar hem till lugnet på min stadsbalkong, med bussar som tutar och ambulanser som tjuter, med ungar som skriker och fyllon som vrålar. Men balkongen är MIN och ljudet är inte konstant, som den här lilla ettriga vrålskällande hunden vars matte måste vara döv och helt ointresserad av att behålla sina grannars goda vilja....

En hel del annat har jag förstås gjort den här tiden som jag inte har lagt på att skriva blogg.
Smått i chock efter mitt första dopp i älven. Isälven....

Tex har jag badat för första gången i Skellefte Älv, det var uppfriskande! Mina inhemska vänner såg på mig som om jag var galen när jag berättade om mitt äventyr, men det var faktiskt skönt.

Annars fylls mina dagar mest av långa morgonPw, det är också lätt när vädret är så ljuvligt. Jag passar på att lägga in lite upphopp, plankor och andra övningar, så känner jag mig färdigtränad sen, eftersom resten av dagen går åt till repetitioner av Julshowen.... Lite tidigt kan man tycka, men i år ser planeringen ut så.
Min kollega David fick dra på sig kaninkostymen. Roligt men varmt...

En vecka till stannar jag här, sen i sporrsträck hem till Stockholm, älskling, landet, vovvar och bebisar och vänner och semester. Jag längtar nu!
Vackert vid älven. Det är mysigt här också!

Jag har sagt det innan, att jobba på annan ort är både kul och konstigt. Nu jobbar jag hela dagarna, när jag slutar är det sol och underbart och totalt rosévinsläge på balkonger, men jag har ingen balkong och kollegorna går hem till sina familjer och tänker inte rosé överhuvudtaget.
Men jag häller upp ett glas och ringer älskling på Skype. Han sitter på balkongen i stan med sitt eget glas, och så leker vi att vi är tillsammans.

Gillar

Kommentarer

Monica
,
Vad kul! Och du skriver bra också ? Lägger på läslistan.
Anneli,
Ville bara önska dig en Trevlig Helg. Kramar ♥
mittnyaliv66.bloggplatsen.se/