Att lämna sommaren

För så känns det. Jag har lämnat ön och älskling och sitter på planet upp till Skellefteå och så klart är det sommar och 28 grader varmt där också, men det KÄNNS som höst! Jag kommer inte tillbaka till havsbaden och muurikkamaten och utsikten på hela augusti!
igår hade vi en magisk dag tillsammans. Morgonbad förstås, det tar vi alltid,det är skönt att möta vattnet när kroppen fortfarande är sängtung , och stranden är öde och stillheten bedövande.

Sen en dag med sol och bok, vi satt På berget och ömsom läste, ömsom såg på båtarna framför oss. Träden skuggade och tja, magiskt helt enkelt!
Kvällen tillbringade vi med familjen. I sitt fantastiska utekök lät dom fritösen gå varm, det var friterad kyckling och sötpotatis och squash och morot, inte nyttigt men gott!!!
Hemma igen satt vi en stund på terassen. Såna här varma sommarkvällar har vi ju haft många i år, jag antar att det blev min sista för denna gången... Nästa gång jag sitter där är det september och det kan också vara mysigt, men annorlunda!
Det låter som om jag gnäller. Det gör jag inte! Min sommar har varit fantastisk och jag ser fram emot att börja jobba, det är bara separationsångesten som kvider en smula..

Gillar

Kommentarer