Dalhalla med tjejkompisarna!

Åza hörde av sig. " Häng med!!"sa hon. " Vi åker till Dalhalla och ser GES!'
Tjejgänget på utflykt Jag har aldrig varit på Dalhalla så det ville jag ju. Jag har aldrig sett GES heller, men som tjejgänget bestämde på bussresan upp, alla tre killarna är gulliga, det gällde bara att komma överens om vem som skulle ta vem.. Anders, Orup och Nicke är tre och vi var sju käcka tjejer som åkte tillsammans, så det blev ju lite trängsel runt några av killarna i vår lek. Själv bestämde jag mig för Anders, jag hade en stor chrush på honom i min ungdom!
Underbar sallad utan sallad, massa olika dressingar dock! Vilken dag vi fick! Vi började med lunch och rosé på bussen, fortsatte med sminktips och killsnack, avslutade med sång. Sådär som vi flickor alltid gör när vi träffas....?Allt till våra medpassagerares - förhoppningsvis- glädje.
Jessica lär ut hemliga tips... Och sen: Dalhalla! Vilket ställe! Bilderna gör inte rättvisa, så jag visar inte, men det är fantastiskt!
Och sen: konsert! Eric Gadd började, bra kanske men inte min grej. Modigt tycker jag ändå att ställa sig ensam på en scen, inför 6000 människor, med bara en gitarr och en dator som sällskap!
Min tilltänkte... Anders Glenmark
Fast undrar om inte Orup var sexigare.....
Jag bestämde till sist att alla killarna var mina! Och sen GES! Nostalgi , Glädje, Lekfullhet! Gulliga killar, duktiga artister, Glad publik som -till skillnad från mig- kunde alla texter och sjöng med! ( fast jag trallade också!)
Våra busschaufförer. Undrar om dom också trallade..?! Bussresan hem var lite stillsammare än dit. Inte ens vi partysugna tjejer orkade dricka vin och sjunga, utan - återigen till medpassagerarnas glädje- rullade ihop oss och sov istället.
Nu frulle på balkongen. Godmorgon!

Gillar

Kommentarer

Cecilia Ljung
Cecilia Ljung,
Tack! Ja, vi bor fint, det är ett paradis! Torsten är vår lånehund, han är på kollo hos oss nu. Det är ett lagom sätt att ha hund på, tycker jag!
Cecilia Ljung
Cecilia Ljung,
Vilket ställe! Så kul att bara få se det, sen var konserten rolig dessutom. Och hela resan med tjejerna! När kommer ni till ön?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229