Det blev inte alls så mysigt

som jag hade tänkt mig. Vi skulle äta en nyttig falafelmiddag På berget och liksom pusta ut efter att gästerna hade åkt hem, dricka ett glas härligt citronvatten och samla oss inför nästa gästinvasion. ( Det är ju så när man har ett paradis, vänner vill komma på besök och vi vill visa upp vårt fina ställe och få rå om våra kompisar och laga mat och klinga i glas och sånt.)
Jag fnulade lite på vad jag skulle blogga om, solen skiner och det kändes lugnt och lite tråkigt och oromantiskt kanske, men ändå okej...och plötsligt, istället för friden jag hade planerat in, befann vi oss i ett trist och gnälligt gräl!

Vad som utlöste det? Vet inte. Nån allmän känsla av missnöje? Tron på att andras äktenskap och relationer är så mycket enklare och bättre och roligare och mer kommunikativa? Eller bara lite lågt blodsocker och faktiskt dags för middag sen länge?

Tråkigt var det i alla fall och just nu känns kvällen trist och nu gick solen i moln.

Men. Jag ska plocka fram jordgubbar och låna grädde av grannen och vända blad och älskling - för trots allt är det ju det han är - tänker försöka vara gullig och mig till lags, för ingen av oss vill det här!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229