Egotrippad, rolig, eftermiddag

Åh, vad kul jag har haft idag! Jag är ju skådespelare! Jag gillar strålkastarljus! Jag gillar att synas, att stå i fokus, att ta plats!
 
Så gissa vad jag har haft för mig idag? Jo, jag har tagit nya foton!
Jag behöver ha foton på mig själv. Min agent vill ha hyfsat nytagna bilder att visa upp för presumtiva arbetsgivare, då och då hör beundrare av sig och vill ha autograf och gärna en bild, jag är naturligtvis fåfäng och tycker om fina bilder av mig, och som alla som följer mig vet, är jag inte världsbäst på att ta selfies... Jag har långtgångna planer på att lära älskling ta kort på mig, men hursomhelst, det är kul och även lärorikt att jobba ihop med en professionell fotograf och jag har en som är jättebra.
Micael Engström heter han och vi klickar! Det är inte alltid jag känner mig bekväm framför kameran, jo oftast, men ibland är det liksom spänt och jag vet inte var jag ska göra av händerna och jag känner mig stel i axlarna eller gör konstiga miner....Alla vet vad jag pratar om, för alla har känt känslan. ” Ja men TAAAA någongång då” ropar man ilsket till pappa som ställer in och ändrar om och flyttar runt och aldrig kommer till skott.
Men Micael och jag, vi har kul. Vi klickar, sa jag, och det är precis vad vi gör. Klickar och klickar och klickar, jag vet inte hur många bilder han tog idag. I soffa, i skjorta, i gröna tröjan, mot bordet...sitta och stå och le och rätta till håret och glöm inte ÖGONEN, fixa med ljuset och klickklickklick...och ljuset igen och nej där är en skugga....
Bilderna visar jag en annan gång. Han ska fixa och trixa lite med dom nu, fast jag har ju sagt att jag vill se ut som jag gör! Han måste göra mig så snygg, så att folk vill träffa mig när dom ser bilden.Men han får inte göra mig så snygg så att folk blir besvikna när dom väl träffar mig efter att ha sett bilden.Selfie. I väntan på dom riktiga bilderna.
Han får helt enkelt göra mig till mig, sån som jag ser ut. Och det kommer han att fixa galant!
 

Gillar

Kommentarer

Anita Birgitta
Anita Birgitta,
Det blir säkert toppenbilder, du måste visa dom.
anitabirgitta.se
Cecilia Ljung
Cecilia Ljung,
Såklart, så fort dom är färdiga!
blogbiz.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229