En utekväll fast inomhus.

Men hallå! Ibland är ju inte allting på topp, en skrattar inte hela tiden och solen gömmer sig bakom moln, men FASEN vad mycket roligt jag gör och blir medbjuden på! Vilka trevliga människor jag träffar och vad kul jag ofta har!

Nu senast var det Swing by Golfbaren som bjöd till fest. Det är en inomhus-golfbana och restaurang, och gissa om det var roligt? Och gott?

Jag är inte nån golfare av stora mått, varken inne eller ute eller alls, egentligen. Men det här känner jag att jag gärna vill göra igen, för det var roligt och utmanande och spännande, det är ju trots allt en tävling och jag kände hur vinnarskallen i mig stack upp huvudet och tänkte , att det här, det ska jag bemästra!

Nu vet jag väl inte om jag och mitt lag vann, direkt, men vi kämpade bra och vi hade vansinnigt skoj!

Men innan vi kastade oss ut på dom böljande golfbanorna, träffades vi i Mary Pickfords Kontor som är ett litet mysigt privat rum där vi drack bubbel och peppade oss inför den stora matchen.
Hela stället är för övrigt supermysigt, men vill man ha lite egentid med sina kompisar så går det bra att hyra in sig på Hela världens lilla fästmö s som hon kallades när hon stod som högst på karriärberget, eget kontor.

Ja, och sen var det bara upp till kamp!
Vi delades in i lag och under skrik och skratt ( ja, vi ska föreställa vuxna, men det ör ju så kul att leka och vi allihopa var taggade ) försökte vi komma på dom bästa knepen och genaste vägarna för att få ner bollen i det lilla lilla hålet. Och jag GJORDE HOLE IN ONE! Då var jag rätt nöjd....

Men okej, vi kom inte på första plats i tävlingen, men vi vann ändå, för vi hade så roligt och fick uppleva nåt nytt, åtminstone jag.

Och sen fick vi mat!
Redan under matchen serverades det pizza som kom i lagom slicear, perfekt att fylla på kolhydrater så att vi kunde ge järnet! Och även om inte bilden gör den rättvisa, så var den GOD.

Sen blev det Sharing dinner. Det visste inte jag vad det var, men det är alltså att många tallrikar med olika saker kommer in och alla äter av allt, lite som tapas men ändå inte alls. Trevlig sätt att äta på, och hur smaskigt som helst.

En toppenkväll helt enkelt, med upplevelse, vänner, god mat och bubbel, som är nåt jag gillar väldigt mycket. Tack till Alexander på Erwik Communication som alltid gör så bra event!

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Trevligt umgänge
nouw.com/stenhagenbettan
PernillaPramberg
PernillaPramberg,
Alex är grym!!! ❤️❤️❤️ Kul att hitta dig här med! Kram Pernilla
nouw.com/pernillapramberg
cecilialjung
cecilialjung,
Tack Pernilla! 💖
nouw.com/cecilialjung