Ensam och trött och utan vin...

Lördagkväll i vinterlandet. Kylan är iskall och härlig.
Min jättedunjacka och mysmössan gör nytta här, hemma i Stockholm har jag ingen riktig användning för dom i regnet...

Jag är trött. Vi har spelat fem föreställningar på raken och det är kul men slitigt. Publiken är glad och föreställningen blir bättre ju mer vi spelar, förstås, vi hittar fler nyanser och kommer på roligheter och texten lägger sig äntligen tillrätta.

Nu har jag lust att dricka vin men hade vänner här igår som tömde - det ganska blygsamma - vinförrådet, samtidigt som vi åt ut frysen, jag flyttar ju hem idag om en vecka. Det känns roligt och mysigt att komma hem. Och det känns sorgligt att lämna mina nya vänner, mitt nya liv, min nya hemstad.
Jag är trött och lite förkyld. Lite frusen under min filt och som sagt, totalt vinlös! Jag försöker trösta mig med Fazer choklad, men jag blir inte ett dugg berusad! ?

Jag kokar mig en balja grönt jul-te, det är ett annat njutningsmedel i brist på vin och kärlek ( älskling är ju alldeles för långt härifrån och jag känner mig lite ensam...)
I morgon söndag. Jag räknar med solsken, långpromenad. Falsk identitet, min favvotvserie ligger ute på SVtPlay. Hela säsongen! så jag har att göra!

Livet i bubblan. Inte extremt socialt.... Men jag gillar det, även om jag stönar ibland....???

Gillar

Kommentarer

Tina
Tina,
Härligt att läsa om livet, tankarna och om hur bra det är att ha en jättedunjacka 😊
tinalennholm.webnode.se/
Cecilia Ljung
Cecilia Ljung,
Veeet iiiinte....?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229