Färdig för semester!

Det är hundra grader varmt, solen vräker ner och jag vill åka hem! Jag vill hem till mitt liv, min man, mina vänner, min paradisö, min vardagstristess som just nu inte känns det minsta tråkig.

Jag har börjat repetera nästa pjäs, som för övrigt är Julshowen, så den känns ju inte alltför brännande just nu, och det är ALLTID jobbigt precis i början på en rep- period. Man kan inte texten, man irrar runt som en idiot på scenen och vet inte vart man ska gå eller varför, vad man ska säga eller vad repliken betyder, var man ska göra av händerna - som i vanliga fall hänger som dom ska utmed sidorna eller gestikulerar helt organiskt utan att man behöver tänka på det eller låta det ha nån underliggande mening - men början på reptiden, oh boy! Jag fattar inte att jag lärde mig gå redan i tvåårsåldern eller när jag nu lärde mig det, med tanke på hur svårt jag har nu att organisera mig.

Allt beror förstås inte på mig, men jag kan inte skylla min egen oförmåga på nån annan även om jag vill!

Tre dagar kvar, sen åker jag hem. Hem till två ljuvliga sommarmånader, som säkert kommer att innehålla stunder när jag jag längtar hit igen, men som just nu känns drömlika och oemotståndliga och ljuvliga och alldeles alldeles underbara.....
Typ såhär känner jag mig.

Gillar

Kommentarer

Åza Brennander,
Ser fram emot att "få dig tillbaka"❤
Www.azabrennander.se
Cecilia
,
Ja, slkdesles för länge sen vi sågs!
Marie Lagerkvist
,
Ganska söt ändå , jag har ca 1 månad kvar?, sen hem till livet igen.