Fest och lite mer fest. Och så fest..

Sammanfattning av veckan... Ja, jag har gjort en del..
ful bild men snygga ögonbryn

Jag tatuerade nya ögonbryn! Jag har gjort det förut, jag har såna där blonda bryn som inte syns och nu inför sommar och bad och osmink så är det så praktiskt att dom är lite mer permanenta. Dom bleks ju allteftersom, därför fick jag fylla på dom lite.
Sen hade vi middagsgäster från Skellefteå! Jag har inte sett dom sen i julas, när jag lämnade teatern jag jobbade på förra året, så det var kul.
kvällsGloben. Utsikt från vårt fönster.

Nästa dag blev jag snabbinringd till Ledarstudion, där dom behövde en " Dilemmaskådespelare". Jag jobbar som handledare ibland på LS, men nu fick jag spela upp situationer med deltagarna där dom fick öva på jobbiga samtal med anställda.
Marika, hon med fel klädsel på jobbet...,

På kvällen hade vi middag hemma igen med goda vänner, men då låg kameran/telefonen glömd i ett hörn så inga bilder togs.

?????????

Det gjorde den även på onsdagen, av nån outgrundlig anledning. För då var jag på konsert och lyssnade på Majken, älskad systerdotter med stor stämma, som går sista året på Nacka Musikklasser. Såklart hade det varit roligt att ha det förevigat, men konserten är åtminstone etsad i mitt minne....?
Dagen efter var jag bjuden på Tjejkväll med bubbel och Glasögon!

Jag trodde att jag skulle poppa förbi en butik i tio minuter och sen möta upp älskling och gå på Ica och storhandla, men nej vad jag bedrog mig! Det visade sig att vi var bjudna HEM till den trevliga arrangören som hade bullat upp godsaker och Cava och Solglasögon från Moana Road som vi - om vi ville- kunde handla till en billig peng. Så det blev en supertrevlig oväntad fest, hurra!

Nästa morgon vaknade jag och var lite trött, tyckte jag. Tanken på bubbel och festlighet var inte så lockande, men det var ju fredag! Bara att spotta i nävarna och ge mig ut på min morgonpromenad längs vattnet och förbereda mig på kvällen, då Karin, min söta väninna, ringde på dörren, dignande under lasset med pizza och rosévin som hon hade med sig.

Karin är också viktväktare, men denna kväll slog vi oss lösa...
Karin och jag lever balkongliv

Vi rullade in oss i filtar och tände ljus och satt på balkongen och lekte att det var sommar.
utsikten igen, nästa dag...

Dan efter var det lördag. Jag satte mig på bussen, åkte till Stavsnäs där älskling tog emot med båt, studsade förbi mors ö och grattade inför Morsdag ( nej, vi firar inte det så noga men hurra kan man ju säga samt överräcka en bok man redan har läst och som hon kan sommarläsa och dessutom bära lite ved och fixa lite praktiska saker åt henne, som den goda dotter jag är..), skyndade hem och svidade om och åkte till nästa ö, där det var stort inflyttningsparty!
Idag har det regnat. Och regnat mycket! Det har vi gillat, för dels törstar våra träd på landet, dels kunde vi med gott samvete ligga inne i soffan och göra inget. Och dricka te.

Och nu är vi tillbaka i stan, tillbaka i verkligheten. Nu har vi röstat och nu ska vi förbereda oss inför en ny vecka, som inte NÖDVÄNDIGTVIS måste innehålla vin och fest och pizza varje dag.

Nej, viktväktarmässig har denna veckan inte varit, men livskvalitén...den har varit god!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229