Fin både till vardags och fest.

Jag har berättat tidigare att jag har gjort något som kallas Microneedling, ett sätt att skärpa till huden och få den att se härlig och fräsch ut. Och inte bara ser fräsch ut, jag känner mig fräsch och härlig också!

Det är alltså att med hjälp av små små nålar sätta igång kollagenproduktionen i huden, och kollagen vill vi ha. Den stramar upp och föryngrar, förminskar rynkor och även stora porer får sig en känga!
Jag har pigmentförändringar som jag ville komma åt, innan dom har blivit för stora och framträdande.


När jag senast var på Mimass där jag går och får behandling, fick jag lära mig att pigmentfläckar inte bara beror på ålder eller att man solar för mycket, som annars är en stor orsak, utan också kan komma vid graviditet.
Nu är ju inte just graviditeten nån anledning till oro i mitt fall, men värt att tänka på för er som kanske går i barntankar, är att har du eller får du pigmentfläckar när du går med magen i vädret, kan dom förvärras när ungen väl är född och du sätter in en kopparspiral i förebyggande syfte. Så kolla det med din hudvårdsterapeut ! ( Låter snyggt va? Min tandläkare, min frisör, min hudvårdsterapeut!)

Och by the way, har du ingen hudvårdsterapeut så se till att den du i så fall skaffar är auktoriserad! Huden är inget att leka med, den ska ha bästa möjliga omvårdnad för den ska räcka livet ut! Och snygg ska den va!

Jag har sagt att jag ska visa bilder på min förvandling, men jag kan inte riktigt göra det. Tjejerna på Mimass är jättebra på hud, men fotografer är dom inte!
Jo, vi har tagit bilder. Men det jag ser när jag tittar mig i spegeln, dvs, det faktiska resultatet, är helt annorlunda än det jag ser på bilderna, inte bara det att jag ser betydligt mer levande ut i spegeln...

Här är jag i alla fall, vaxblek och skön (?!) men mina fläckar som jag hade från början är mer eller mindre borta!
Innan var jag tvungen att sminka över dom om jag skulle visa mig bland folk, och jag är ingen stor vän av foundation och sånt, jag känner mig instängd......
Nä, lite lagom smink och ansträngning, det räcker för mig.

Jag vill ändå, igen, passa på att berätta om en produkt som jag använder, av just det skälet att det är enkelt och jag känner mig fin men inte instängd.

Vad som också är bra med denna, är att den innehåller UVfilter och andra filter som huden behöver, för att slippa förtidiga ålderstecken och just såna här pigmentfläckar som jag ville bli av med.

Vi har sommarhus i skärgården, älskling och jag, och det blir gärna att jag är utomhus så mycket jag kan. Jag ligger väl inte direkt och PRESSAR i solen, inte så himla ofta i alla fall, och visst händer det att jag glömmer solskyddsfaktorn, och det ska man inte! Har min auktoriserade hudvårdsterapeut sagt!

Men den här grejen, den är toppen!
Du tar en ärtstor klick, smetar ut den och vips, så har du inte bara ett fullgott skydd utan ÄVEN en utjämnad hudton! Och ytterligare bra med den är att den passar alla, så om din bästa kompis från Afrika glömde sin foundation så kan du låna ut din, för den passar henne ( eller honom!) också. Bra va?!


Jag har pratat om den här förut, men den är värd att ta upp igen. Demo Corrective Cream SPF 50++.
Reparerar. Skyddar. Återfuktar. Och gör dig snyggare än snyggast, utan tjocka lager i ansiktet.
Kan inte bli bättre!

Den finnas att beställa på Beautybar by Mimass, där man kan köpa andra produkter från just ClinicCare, som jag är väldigt förtjust i. Den gröna serien, som jag använder, hjäper till att fortsätta reducera mina numera små pigmentfläckar, samtidigt som den tillför fukt och annat mums för huden.

Nu ska jag slänga mig i bilen och åka bort. Party på annan ort!. Då kommer naturligtvis min Dermo Correctiv.... väl till pass, för snygg, det tänker jag vara!
Återkommer, för det här är ett roligt event som jag vill berätta mer om.
Hej då!

Gillar

Kommentarer

Tess
Tess,
Åhh tack för tipset vännen! Och va vacker du är 😍❤️
tessys.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229