Flyttstäd på låtsas

Visst är det svårt att städa bort sig när man fortfarande bor kvar? Jag vet inte hur många som har gjort det, inte jag i alla fall, men just nu håller jag på att flyttstäda en lägenhet -min här i Skellefteå- trots att jag inte flyttar förren på torsdag!

Det blir liksom varken hackat eller malet! Jag kan inte städa badrum, för jag tänker duscha, jag kan inte städa ur kylskåp för jag har mat i det, jag kan dammsuga och sånt men det vet väl alla att man inte hinner ställa in dammsugaren i skåpet förren dammråttorna kryper fram.

Det är ju förstås ingen RIKTIG flyttstädning, jag städar ur min teaterlägenhet för att nån annan ska flytta in under tiden jag är borta, möblerna är kvar och jag kommer tillbaka i augusti, men i alla fall!,

För att trösta mig har jag plockat syrener, till mig själv! Jag missar alla mina egna vårblommor på landet, dom lär ha blommat över när jag kommer dit, men doften av syrener måste jag få unna mig en liten stund, och dom blommar för fullt här i Skellefteå nu!

Kommentera