Glasögon. Pina eller skojigt? Ja, de är frågan....

Jag har haft glasögon typ sen jag föddes. Eller i alla fall sen jag var 10 år. Jag minns precis hur det var när jag var hos skolsyster och skulle göra syntest, hur jag liksom försökte smygkika på bokstavstavlan bakom hennes skrivbord och lära mig den utantill. Så att jag sen kunde rabbla bokstäver som ett seende, rinnande vatten...

Jag visste ju, att snart är domedagen här! Snart kommer hon att upptäcka att jag är ,eller borde vara, en glasögonorm! Jag visste ju, att min syn blev sämre och sämre, och jag visste ju, att den dagen glasögonen satt på näsan, den dagen var det över!
Numera är det ju inte alls så. Numera tror jag till och med, att folk sätter på sig sina glasögon bara för att se snygga ut, som en liten ärtig accessoar.

Glasögonbågar idag, är ju inte en cykel en sätter i ansiktet. Nej, idag är dom en modedetalj, en markering, en berättelse om vem du är! Med glasögonen kan du delge omvärlden ditt humör, din känsla för stil, ditt oberoende.
Just dom här glasögonen gör mer för utseendet än för själva seendet. Men det är ju det som är roligt! Inte bara får en hjälp med att SE. En får en outstanding hjälp med att bli ett modelejon också!

Jag menar, vem går ut utan sina solglasögon? Jag har ständigt med mig mina, även om det regnar, för säkerhets skull! En kan aldrig veta när en behöver dom och hur ofta gnolar jag inte på låten " bakom mina solglasögon, kan jag va mig själv....." med den glada gruppen Docent Död?
Det här ör ett smakprov på dom färger som en kan pryda sig med, när en väljer att se ut på världen genom glasögon ifrån Misterspex

Ja, glasögon är verkligen en bra grej, tycker jag nuförtiden. Det är härligt att kunna se, det är härligt att kunna slippa se ( alltså, om en väljer VÄLDIGT mörka och coola solglasögon), det är härligt att kunna välja uttryck.

Och gillar en det inte, är det ju härligt att kunna välja kontaktlinser istället. Att promenera i regn med glasögonen på kan vara jobbigt, att gymma med helt varmdimmiga glasögon på är supertrist och att hoppa från treans trampolin med glasögon på är ju rent dumt!

Gillar

Kommentarer

Tess
Tess,
Har glasögon o ibland känner jag mig ful i de och ibland skit het men de beror på hur jag mår osv 😊 Men en skönhet klär i allt 😉
epiicpink.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229