Helgmys!

Vilken bra veckända vi har, jag och älskling. På fredagen på dagen var jag och tog foton, det berättade jag om innan, det är en sån aktivitet som jag gillar och känner mig glad av. Bra början på dagen!
Min fotograf, Micael!

På kvällen var vi bjudna på kalas! Vi är ett gäng som har rest runt i Sverige och besökt små fina hotell, ätit och druckit gott, sovit i sköna sängar, sett Sverige och skrattat badat njutit och levt loppan under sommaren. Nu sågs vi hemma hos Tanja, en av våra partyprinsessor, och det var precis så kul som vi förväntade oss och stämningen var på topp.
Så lördagen fick gå i lite lugnare tecken. Älskling och jag började dagen med bananpannkakor, det ör en så god helgfrukost tycker vi! 2 ägg, 1 banan och lite salt mixas och steks, ät med blåbär och vaniljkvarg! Mums!
Till detta serveras Melodikrysset på P4. Det är en pensionärsaktivitet i mina ögon, men antingen börjar vi bli gamla eller så ser jag fel. Kul är det i falla fall.
Dagen fortsatte med ett loppisbesök och en fika hos vår nästanhundraåriga väninna, Hon hade också gjort Melodikrysset ” men det var ju så lääääätt” suckade hon. Älskling och jag hade klarat typ 4 frågor, så vi var inte benägna att hålla med, men vår väninna - jag har berättat om henne tidigare, hon är en av dom smartaste, mest belästa, mest intresserade och kunniga personer jag känner- hade full koll på dragspelare, nutida popstjärnor och och allt annat som det frågades om.

Stukade men upplivade åkte älskling och jag hem och tillbringade kvällen i soffan, med ljus och filt och tekopp.

Söndag morgon, och jag vaknar som vanligt i svinottan, sova på morgonen är inte riktigt min grej. Det gör inget. Jag gillar att gå upp tidigt, läsa eller se på nån serie eller bara tänka , i väntan på att huset ska vakna.

Senare idag har vi en ny rolighet, vi ska åka tillbaka till ett av våra Petit Hotel och tillbringa natten där med våra kompisar. Det ska bli sååååå kul!
Vi var på Sund Nergården i somras och det är helt ljuvligt! Det är som en skärva av paradiset!


Jag längtar!

Men först ska jag sparka älskling ur sängen så att vi äntligen för nån frukost!

En fortsatt bra söndag önskar jag oss alla!

Gillar

Kommentarer

ChristineStefferud
ChristineStefferud,
Låter som en kanon bra helg du har haft <3
nouw.com/christinestefferud
cecilialjung
cecilialjung,
Amen asså.....😄👍🏻💕
nouw.com/cecilialjung
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229