Jag längtar mest efter frestelser...

Jag har inte kommit in i Efterpremiär-rutinerna ännu. Jag vill bara vara hemma och tänka på mig och livet och vad som händer sen. Och läsa bok och se på olika serier på paddan. Jag vill drick vin och äta godis, men det avhåller jag mig ganska bra ifrån, åtminstone med tanke på HUR MYCKET vin och godis jag har lust att stoppa i mig.

Jag har ingen lust att gå till Friskisosvettis. Jag har knappt lust att gå ut och vandra längs älven, men det gör jag ändå ibland och blir varje gång glad över att jag faktiskt tog mig i kragen och gick ut.
Jag ser ut genom mitt söndagsfönster och rycker i min krage, men det ger inget resultat idag... Förresten SKA jag strax gå ut, jag ska gå på teater med en vän från ensemblen.
Det sociala livet i Skellefte är ju annars rätt begränsat, jag umgås typ bara med dom jag känner från jobbet. Och den här ensemblen som jag jobbar med nu, är till största delen småbarnsföräldrar eller hursomhelst osugna på att hinka vinflaskor efter föreställningen. Nyttigt förstås, även för mig, och faktiskt helt okej för jag är en stor vän av grönt te, men ibland så fuskar jag.

Lördagkvällen igår tex, då fick jag både godis och vin. Och te! Och hade hur mysigt som helst, med mig själv.
Selfieskola hade jag också... Tyvärr får jag väl inse att jag ser ut som en häxa och att det är därför mina selfies får mig att likna en sån, men det är i alla fall roligt att försöka!?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229