Jobba hemma men borta men hemma men...

I samarbete med Hagalunds Kontorshotell

Ja, det här med att byta karriär ( fast det gör jag ju inte. Aldrig! Jag är och förblir Skådespelare!) eller vad jag nu gör när jag bloggar så här på äldre dagar, det är spännande! Kul, svårt, spännande och jag-blir-galen -roligt.
Och ibland lite ensamt. Nä, jag behöver inget sällskap just när jag skriver, men visst skulle det vara roligt att ta en fika med nån i pausen, eller, eftersom jag ju är jordens mest otekniska människa, att ha nån att gå till när tekniken i datorn eller min hjärna fallerar....
Då googlar jag på alternativa arbetsplatser och det var då jag ramlade på det här med kontors hotell i Stockholm
Jamen är inte det en lysande ide? Man har sitt eget rum, litet och billigt om jag vill ha det, större och med mer plats när jag utökar min verksamhet eller vill ha en bänkgranne.

Jag går till jobbet och fast jag driver ett eget företag utan anställda, har jag arbetskamrater och ser lite mänskligt liv under dagen.
Kaffe och sånt fixar nån annan, städning kan jag glömma, internet finns såklart, kopiator och skrivare och kök där jag äter min medhavda lunch tillsammans med mina nya kompisar gör tillvaron trevlig och billig.
Och kreativ! Jag tänker mig, att bara det att jag är på jobbet istället för vid köksbordet kommer att sätta fart på min inspiration, att miljön och nätverket och fruktstunden kommer att tillföra mycket i mitt nya liv som bloggare!
Och när jag tröttnar och längtar hem till köksbordet igen, eller vill flytta till Borås, Ja, då är det ju bara att göra det. Snacka om flexibelt!

ja, det är väl dom nya kompisarna som kan ha en åsikt då. Men det är ju lätt ordnat. Bjud hem dom på middag, så slipper ni sakna varandra!

 

Gillar

Kommentarer