Lite hjälp att hitta självkännedom...

Jag jobbade på Ledarstudion igår. Jag gör det ibland, som extern handledare, som det heter, och det är alltid lika kul och alltid lite läskigt innan.

Ledarstudion har olika kurser och program i kommunikation, ledarskap och förståelse för sig och sina anställda, där en av ingredienserna är just skådespelare som kommer in och gör övningar, såna övningar som vi gör och är duktiga på.
Våra deltagare är företagschefer, VDar och andra som står högt i hierarkin på sina jobb, och dom har många gånger inte jobbat på det sätt som dom möter och får öva på när dom kommer till Ledarstudion.
Dom tycker alltid att det är kul! Och lite läskigt!

Och jag tycker också att det är fantastiskt. Jag glömmer ibland bort att jag kan en hel del, det är ju inget jag går och tänker på sådär till vardags....Men som handledare måste jag ta fram mina kunskaper och förmedla dom till dom här människorna och jag måste göra det på ett sånt sätt att dom förstår att dom har med en expert att göra. Det är nyttigt även för mig!

Ibland behöver vi kanske hjälp med att se oss själva som dom vi faktiskt är. Se att vi är precis så bra och duktiga och härliga människor som vi hoppas att vi ska vara, men som vi antingen döljer eller tror att andra inte uppfattar. Eller inte uppfattar själva.
Då är det bra att det finns ett ställe som tex Ledarstudion, dit man kan gå och få lära sig både att man duger och att det ör ganska lätt att hitta till den känslan.
Både för deltagarna och handledarna!

Gillar

Kommentarer

Jessiekaos
Jessiekaos,
Det tror ja verkligen vi behöver, det är ju så lätt hänt att bli lite hemmablind mot sig själv, intressant inlägg ❤️
nouw.com/jessiekaos
Blondina
Blondina,
Va roligt för dig att gå på sånt 😊 Egentligen borde vi på mitt nuvarande jobb, gå en kurs på att vara en bra arb kamrat hahah för vissa behöver verkligen gå en sån kurs ist för att pika, gå bakom ryggen osv så hela avd blir på skit humör 😟 Därav ja sa upp mig också, de blir fan aldrig bättre..samma ekorrhjul som snurrar..suck och ändå är de vuxna människor 😊 kanske vi ska köra en sån kurs du och jag hahah xD Fin du är med lille vovven 😊 kram
nouw.com/blondina
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229