Logistikfunderingar.

Godmorgon.
Jag har inte stigit ur sängen ännu. Älskling och jag ligger med varsin IPad och pysslar, skriver, läser, ser på film. Mysigt! Men jag skulle ge mycket för lite sol nu! Jag gillar morgonpromenader, jag gillar PowerWalks. Och gillar dom ännu mer i glatt väder!

Jag är på väg att flytta en månad. Jag har ett kul, lite annorlunda jobb på gång, jag ska berätta mer om det snart, men jag är fortfarande hemma några dagar och försöker tänka ut logistiken.

Hur tar jag mig dit? Var bor jag? Vem fixar hela julhandlingen och matplaneringen inför julhelgen? Älskling är toppen och har massor med skills, men fixa jul på egen hand så att jag blir nöjd, det klarar han inte. Och jag kommer hem den 22 dec och den 23 ska vi vara på landet, vi firar jul på ön, det är hur härligt som helst, men om man upptäcker att man har glömt köpa skinkan är man lost... Vi är alltså på en ö, med båtförbindelser visserligen, men man kilar inte ner till Näröppet på en minut...

Idag är det annars 2årskalas som ligger i pipen. Grim ska firas med pompa och ståt och dignande kakfat om jag känner familjen rätt ( och det gör jag) så det gäller för mig att förbereda mig med en Rejäl Nyttig Mättande Uppfyllande frukost, så att jag inte går loss på kakfatet alltför intensivt.

Ägg är bra! Smoothie med spenat är bra! Nåt sånt blir det!
(Kaffe och macka! väste just älskling i mitt öra, så uppenbarligen blir det att ordna en mindre frukostbuffé . Det funkar också!)

Gillar

Kommentarer

cecilialjung
cecilialjung,
Ja,Nu börjar det funka. Hade ALDRIG gått utan din hjälp!😘
nouw.com/cecilialjung
Mirre
Mirre,
Härligt det lät och ligga och dra sig, händer ytterst ällan här =D
sweetwords.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229