Lördagmorgon

Godmorgon.
Morgontabatan gjord, powerwalken likaså. Nu väntar frukost, vi får hotellfrukost uppdukad varje morgon här. Varje bord har sin lilla privata buffé, det är hur lyxigt och omtänksamt som helst!

För mig som försöker tänka på vad jag äter, innebär detta till viss del en kamp, jag vill bara kasta mig över allt som bjuds men hittills har jag klarat mig från att gosa ner mig i nybakade frallor, leverpastejer, croissanter och andra onyttigheter. Som tur är finns det ju massor av frukt och ägg och sånt som både min mage och min hjärna vill ha.

Hursomhelst, jag kan inte klaga på att jag rör mig för lite här på herrgården. Jag gör ju mitt träningspass förstås, men sen står jag i köket typ resten av dan.
Står, sa jag. GÅR menar jag förstås, jag klämmer nog en mil om dan och bär tunga diskkorgar och annat, så jag känner mig rätt nöjd när kvällen kommer.

Det här är jag framför min diskbalja.
Det är lustigt, jag gillar den här typen av jobb. Jag menar, jag älskar ju mitt yrke som skådespelare, och det är ju det jag är här på Wedevågs Herrgård också, men för att inte tråkas ihjäl under dagen, innan min show som spöke börjar, så extraknäcker jag som diskare. Och det är nåt härligt med det, man sliter och släpar, kroppen rör sig utan att man behöver tänka, vilket gör att det är lätt att tänka på annat! Det är nåt nästan meditativt över det.
Nu, frulle! Sen, diskbalja! Lördagmorgon!

Gillar

Kommentarer

tess
tess,
Härlig frukost vännen 😊 <3 Och va fin du ÄR!!! <3 <3 sv; Nej jag vet, man har såna dagar då de känns som ingen förstår eller lyssnar men nu mår man bra, men trött vaknade vid 04:00 av att någon andades ansträngande i mitt öra och inte var de då sambon..fy så otäckt så måste kanske vila en stund 😟 Hoppas att du mår bra fina du kram
blondinas.se
cecilialjung
cecilialjung,
Tror du att Tekla, mitt spöke, gjorde en snabb avstickare till dig? Eller har du egna andar att ta hand om?
När vi fortfarande hade Torsten, vår fralla, var det i allmänhet han som flåsade i mitt öra💕
nouw.com/cecilialjung
Mirre
Mirre,
Oh det såg gott och mysigt ut =D
sweetwords.se
cecilialjung
cecilialjung,
Ja frullen här är toppen!
nouw.com/cecilialjung
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229