Måste man alltid visa sig glad?

Jag lagar bananpankisar med blåbär På berget.
Vattnet är som långsam olja, som ett salsgolv, utan en krusning, som mjukt glas att sjunka ner i. Tyvärr är det även giftalger i, men älskling och jag dricker inte av badvatten och Torsten tycker att själva tanken på bad är förkastlig.
Det är en ljuvlig morgon. En mig närstående klagade. " Ska du verkligen skriva sånt där?" Hon menade gårdagens blogg där jag gläntade lite på äktenskapsdörren. "Ni verkar inte ha det nåt roligt!" Jag blir såklart orolig då. Verkar vi inte ha det roligt?? Öppnar jag upp mitt liv för mycket? Berättar jag mer om mig än jag förstår?
Morgonmys. Moffe och moffa. ( Vi räknar Torsten som ett barnbarn ?) Jag tycker själv att jag bara visar vackra utsikter och gulliga hundar och svala vinglas, nästintill som en glatt barnbokssida full av färg och lycka, och ibland är det ju så det ÄR! Men ibland är det INTE det och så har väl dom flesta människor det? Jag vill hellre dela med mig av både salt och sött. Annars blir det ointressant och kanske osannolikt. Livet är en fest, javisst. Ofta. Och stundtals vill jag bara dra en filt över huvudet. Så det så!

Gillar

Kommentarer

Jeanette
Jeanette,
Tack. Är ju precis hemkommen från det som blivit ett av våra smultronställen. En vecka på Tjockisholm tillsammans med släkt och vänner är alltid mycket trevligt. När det sedan är detta fantastiska semesterväder så höjer det ju trivselfaktorn ytterligare såklart. 23 grader i havet... och vi klarade oss från alger. Ha en fortsatt härlig sommar du också Cecilia tillsammans med dina nära och kära.
Cecilia Ljung
Cecilia Ljung,
Jag tillbringade ju en del tid på Tjockis när jag var barn... jag har blandade känslor för ön, det var roligt och fint men också dramatiskt med skilsmässodraman och annat som barn inte gillar jättemycket.....
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229