Min slottshelg, del två

Min slottshelg. Det räcker ju knappt med två delar, för så späckade och fulla av glädje dagar, det är sällan man får uppleva.
När vi hade kommit hem, slutkörda kan man lätt säga, efter både Porsche- och Gokart-körning, fick vi ju lunch och bubblande vin. Detta övergick till Afternoon Tea, exakt som man i sina drömmar har föreställt sig det, med scones och små snittar, med makroner och så te, förstås. Och GT och champagne förstås. Och sol förstås.
Kenneth, som förser oss med goda drycker, överblickar sitt imperium

Lite sabrering förekom också, så som man förväntar sig på slott med en strid ström av champagne som ska öppnas...
Finporscharna blänker i solen

Så småningom drog vi oss tillbaka till våra rum, där vi bytte om till kvällens festlighet. Temat för helgen var Hatt & Hästkrafter, och nu var det äntligen dags för hattens entré.
Tanja Fylking, vår eventdirektris, kramar Lasse medan Camilla ser på. Marie är i fotartagen!

Vi samlades, som vanligt, på slottstrappan för lite ädla drycker, innan vi gick in i den fantastiska balsalen för att äta en femrättersmeny middag!
Och den middagen var, som vi ju också vant oss vid på detta vårt slott, underbar!
Pilgrimsmussla på mangoGös serverad med purjolök. Magiskt god!En liten skojig överraskning med löjrom och tillhörande Dry Martini i snapsstorlekKöttopotatis i delikat variantKvällens efterrätt. Smakade himmelskt!Wille Craaford uppträdde med jämna mellanrum under kvällen! Snapsvisor och andra passande låtar, mycket skratt och sång!Kvällens tänkta avslutning, var den uppskattade Fiskdammen. Här är det Marie Herrey som fiskar sin välfyllda påse.

Men såklart blev det dans och bar och mera sång och efterfest på rummen... precis som man önskar av en riktig partyhelg!
Nattlampan i parken

Nästa morgon möttes vi efter frukosten för att hänga i trädgården och återhämta oss, försöka återvända till verkligheten.
Men till sist var det bara att inse: Vi kan inte flytta in här för evigt, vi måste åka hemåt nu!
Kvar på slottstrappan vinkar John och Cilla Sandh, som driver Garpenbergs Slott, hej då och önskar oss välkomna åter.

Och det hoppas jag verkligen blir snart!

#porschecenterörebro

#garpenbergsslott

#tanjafylking

@porschecenterörebro

@garpenbergsslott

@tanjafylking

Gillar

Kommentarer

Åza Brennander
Åza Brennander,
UNDERBAR helg i underbart sällskap! Ses snart igen! Kram Å
www.azabrennander.se
Cecilia Ljung
Cecilia Ljung,
Tack! Vad roligt med beröm! Tyvärr kommer jag inte ihåg fisen ?, och du minns inte vilken pjäs det var? Jag reste runt med Riksteatern då, tror jag.... Jag är ju frilansande skådespelare, så man vet inte vad som dyker upp! Ha det bra?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229