Mjäll eller inte... Det är frågan...

I samarbete med Mjällbusters
Livet blir roligare ...

När en slipper BadHair-Day

När ens hår är sådär bra, lydigt, snällt och lyckligt som det egentligen bara är den dagen en ska gå till frissan och klippa det.
Har ni tänkt på det, att det är så? Eller är det bara mitt hår, som väljer att lägga sig exakt så som jag vill ha det, som nån sorts hämnd kantänka, för att jag tänker klippa av det?

Livet blir roligare ...

När en känner sig fin. Vad som får en att känna sig fin, är såklart olika.

Jag gillar när mitt hår är rufsigt och liksom yvigt.

Andra gillar platt och blankt hår. Ja, det gör jag också, men själv skulle jag se ut som en ledsen labrador i det.
Vad ingen gillar är dock mjäll...

Bara ordet är liksom läskigt och framkallar rysningar.

Livet blir roligare ...

Utan mjäll!

Nu kommer att nytt, bra, effektivt mjällschampo, tillverkat i Sverige för moderna aktiva människor!

Det kommer att lanseras i september, så håll ögonen öppna!

Alla vi/ni/dom mjälldrabbade men TROTS det aktiva och moderna män och kvinnor som vill slänga med våra hårmanar utan att riskera att snöa ner omgivningen, var beredda!

Vill ni inte vänta till september , kan ni förbeställa redan nu!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Nöjd med Viktväktarna!

Min lilla middag, gott nyttigt och viktväktaraktigt! Även vinet får jag plats med i min Pointsbudget, men jag fuskar ibland och räknar inte i det .... Nej, det får man inte men det gör jag in alla fall, för vet ni vad ? DET FUNKAR!!!

Jag gnällde för några veckor sen, jag tyckte jag var en svinduktig viktväktare, men jag tyckte inte att jag fick betalt, inga resultat på vågen! Nu förstår jag att det kanske mer berodde på vågen än på mig, för sen vi skaffade en ny våg jag har redan tappat flera kilo!

Nu ska jag väl ärligt säga, att det är inte massor med vikt jag behöver bli av med, men jag tyckte att sommaren satte sig på ställen där jag inte ville ha den, hur härlig den än var........ Så därför, i projektet" Ta hand om mig" fick en sväng via Viktväktarna ingå och jag är förvånad över hur bra det går, hur lätt det är och hur mycket choklad jag får plats med i min pluppbudget. ( Alltså, pluppar är det antal kalorier man är tillåten att äta under en dag och som man kan flytta runt och lägga lite hur man vill..)
Hursomhelst, jag känner mig nöjd och duktig och smal, även om människor inte tappar hakan över min oerhörda förvandling - för trots allt, den syns nog inte ännu - och den känslan är värd SÅ mycket!

Gillar

Kommentarer

Tuff dag på jobbet

Jag och min regissör hamnar i konflikt HELA tiden, oberoende av pjäs. Vi jobbar ihop i båda som jag repeterar nu,

Båda vill väl. Ingen förstår den andre. Det är extremt tröttsamt. För oss båda.

Båda vill att resultatet ska bli bra, förstås. Båda kämpar vi så mycket vi orkar för att det ska bli så, men av nåt skäl når vi inte fram till varandra, missförstår varann eller ser inte vad den andre menar. Båda tycker att den andre är dum i huvet!

Att avsluta dagen med gråt bådar inte gott för kvällsfriden. Jag gick hem och drack vin med närstående kompis och skrek, han gjorde antagligen detsamma.

Imorrn är det bara att vässa armbågarna igen. På 'rom bara!

? ?. ?. ?. ?

Nu är det dagen efter. Jag är trött och ledsen och helt utan vässade armbågar. Jag är kuvad.

Det glamourösa skådespelarlivet....

Gillar

Kommentarer