Nöjd med Viktväktarna!

Min lilla middag, gott nyttigt och viktväktaraktigt! Även vinet får jag plats med i min Pointsbudget, men jag fuskar ibland och räknar inte i det .... Nej, det får man inte men det gör jag in alla fall, för vet ni vad ? DET FUNKAR!!!

Jag gnällde för några veckor sen, jag tyckte jag var en svinduktig viktväktare, men jag tyckte inte att jag fick betalt, inga resultat på vågen! Nu förstår jag att det kanske mer berodde på vågen än på mig, för sen vi skaffade en ny våg jag har redan tappat flera kilo!

Nu ska jag väl ärligt säga, att det är inte massor med vikt jag behöver bli av med, men jag tyckte att sommaren satte sig på ställen där jag inte ville ha den, hur härlig den än var........ Så därför, i projektet" Ta hand om mig" fick en sväng via Viktväktarna ingå och jag är förvånad över hur bra det går, hur lätt det är och hur mycket choklad jag får plats med i min pluppbudget. ( Alltså, pluppar är det antal kalorier man är tillåten att äta under en dag och som man kan flytta runt och lägga lite hur man vill..)
Hursomhelst, jag känner mig nöjd och duktig och smal, även om människor inte tappar hakan över min oerhörda förvandling - för trots allt, den syns nog inte ännu - och den känslan är värd SÅ mycket!

Gillar

Kommentarer

ÅZA Brennander,
Härligt att du mår snygg och Grattis till dina plupp framgångar! Kram Åza
Www.azabrennander@o
ÅZA Brennander,
Härligt att du mår snygg och Grattis till dina plupp framgångar! Kram Åza
Www.azabrennander@o