Partyprinsessa på vift

Jag stannar några dagar i stan, vädret är halvkul och aktiviteterna är helkul så landet får vänta.
Hatten på!

Igår kväll var jag på 1,6 & 2,6miljonerklubbens sommarfest som hölls på M/S Birka. Dresscoden var Hatt, så det var bara att leta igenom hattförådet , som i mitt fall inte är särskilt stort, men denna kände jag mig fin i och jag fick en hel del komplimanger. Kul när människor omkring en, även såna man inte känner, vill vara snälla och dela med sig! Mer sånt! Kan vi göra varandra glada, även om vi inte känner varandra, så ska vi, tycker jag!

Festen ordnades av Erwik Communication, så som vanligt var det ett toppenevent. Massor med bubbel och snittar och glada människor som bjöd på Alice Timanders - hon som inte bara var tandläkare utan också premiärlejon, om ni minns- festkreationer som auktionerades ut.
Christina Scollin fyllde inte alls år, men firades ändå, för nån gång gör hon väl det.

Bröderna Rongedal var på partyhumör och kompisen Bettan var i hatten ...

Så småningom lättade fartyget ankar,men vi som inte ville följa med på den turen gick iland och letade upp andra festligheter.

Vi tog en drink eller kanske många på Glashuset som också hade party denna kväll
Samtal på hög nivå. Ljudvolymen alltså!

Idag är jag lite trött, men det är bara att bita ihop och ge sig ut igen. Ikväll går älskling och jag på AW med Östermalms Saluhall Magasin! Party !!!

Gillar

Kommentarer

Jeanette
,
Vilken festverka! ? Jag får nöja mig med mina alldeles nygjorda sommarcerisa naglar. Det känns lite festligt det också en vanlig tisdag. ?
Cecilia Ljung
,
Ja, livet är ju en fest!! Fast min fest idag blev inte riktigt som jag tänkt mig.....
Jeanette
,
Nej jag läste det med du förmedlade en story som vi känner igen oss i. ?