Ska man jämföra sig?

Jag var och hälsade på min peruk idag! Min och mina kollegors. Titta så fina och rufsiga vi ska bli, i årets julshow på Västerbottensteatern!

Vi ska sätta upp KarlBertil Jonssons julafton, minsann! Det kan man tycka är modigt med tanke på att Henrik Dorsin och hans gäng sätter upp densamma, men jag antar att Skelleftepubliken och dom i Stockholm nöjer sig med att se endast en av dom… Så vi slipper jämförelser…

Jag tänker på stackars Henke, det blir ju svårt för honom att toppa oss, alltså…..

Nä, det blir nog bra på båda håll! Olika kommer det att bli, och det är kul! Att man kan tolka en text på ett helt annat sätt, hitta andra betydelser och känslor och ge publiken andra bilder.

Hoppas jag får möjlighet att se deras föreställning . EFTER att vi har spelat klart vår. Så olika blir dom inte, så att jag självklart kan gå emellan utan att påverkas.

Nu spelar vi sluttampen på Släktkalaset, den som vi är på turné med nu, men om ett par veckor går repetitionerna på HasseoTages Julafton igång på riktigt. Det ska bli kul. Och förhoppningsvis slår vi inte ihjäl varandra under repen, i allas vår strävan att göra den bästa showen vi kan.

Jag är förväntansfull. Och lite rädd. Jag vill INTE in i repetitionskrig !!!

Kommentera