Snart sista! Eller..? - Cecilia Ljung skådespelare

Snart sista! Eller..?

När jag flyttade upp hit, till Skellefteå, i början på januari, kändes det som om jag skulle vara borta hemifrån i eeeeeevigheter. Att jobba på teater utanför Stockholm var helt nytt och kändes både läskigt och spännande. Och som sagt, länge!

I logen, innan föreställning

Nu idag spelar vi näst sista gången, på söndag åker jag hem för att stanna hemma flera veckor.

Fyra timmar senare. Publiken har gått hem, full av upplevelse.

Och som jag längtar! Längtar hem till det jag längtade bort ifrån. Att leva mitt vanliga vardagsliv med allt vad det innebär av vecko- handling och kompisar och städa badrummet ( längtar jag inte jättemycket efter förstås..) och kvällsmat med älskling. Helt enkelt, att inte vara själv, som jag är här i Skellefteå . Och som jag också gillar!

Så vilken tur att jag tackade ja till en produktion till! 17 maj är jag tillbaka, i mitt enpersonshushåll utan ansvar för någon annan, bara mina egna rutiner och mitt eget skräp! Härligt!???

Kommentera