Sommar är gäster är kul är sommar!

Älskling och jag har semester. Tillsammans. Jag har längtat hela sommaren och nu har vi äntligen en vecka ihop. Vi gillar att träffa vänner ( ja, det är ovanligt, jag vet...?) så vi har en strid ström av gäster. Eller är själva bortbjudna, så fredagen började vi med att åka till en annan ö på middag och kvällsdopp.
Petter och Birgitta har ett toppställe och lagar dessutom toppmat! Känns lyxigt att få bli bjuden dit, tycker vi, bra start på semesterveckan! Dagen efter, på lördagen, kom Karin och Stefan. Älskling hade inte träffat någon av dom, men både han och dom är socialt kompetenta och klickade perfekt! Vad skönt när man bara veeeet att folk kommer att gilla varandra!
Gömd under bordet sitter minihunden Melissa. Hon är kvinna samt äldre än Torsten, så det ör klart att hon ska behandlas med respekt!! Och det talar hon tydligt om för Totte, som begriper direkt och gör som hon säger, glatt och ödmjukt! Nåt för människomön att ta efter?
Party till natten föll på...... Sen var det söndag och nästa glada gäng kom. Vi känner Rongedal- brorsorna från olika event och vi har alltid kul ihop. När det dessutom visar sig att fruarna är exakt lika trevliga, finns det bara en sak att göra: Bjuda hit dom! Och dom tackade genast ja!
En favoriträtt är stekta räkor på muurikkan. Och sen har jag blivit duktig på att göra Pavlova! ( Karin Henrik Kicki Jocke och Magnus ! På måndagen hälsade min bror med fru på, länge sen vi sågs så det var kul.
Välkomsthälsning. Gästerna brukar känna sig så omhuldade.... Och sen fick JAG vara med på middagsbilden !? Idag har vi inga gäster whatsoever, det känns rätt skönt. Och lite tomt.... Men vi läser och badar och inte så mycket mer. Semesteeeeer! http://www.cecilialjung.se/far-man-vara-inomhus-nar-det-ar-sommar/

Gillar

Kommentarer

Jeanette Grundström
Jeanette Grundström,
Visst är det intressant att en hanhund utan problem kan begripa det som vissa män inte kopplar! Mina båda hanhundar på ca 25 kg vardera backar direkt när kompisens lilla tik som väger runt 4-5 kg säger ifrån uppvaktning. Inget konstigt alls tycker de även om de tjatar lite för sakens skull. Trevligt att ni fått lite gemensam semester. ?
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229