Spolierad festkväll

Jojmen, jag la tid på outfiten, jag vackrade mig och tog på finskorna, svängde till håret och satte på mig blingblinget samt förberedde mig på YTTERLIGARE en kul kväll i Erwik Communications regi. Först skulle vi bara åka till bonusbarnbarnet som fyllde nio, sen skulle vi minsann på romantisk date! Hade jag tänkt, alltså.....

Men som jag berättade häromdagen har jag en älskling/ oälskling som inte fattar tider. Jag menar, han FATTAR inte tider! Och han FATTAR inte vad det gör för mig och mitt humör! Han tror att det löser sig, och det brukar det göra, men så icke denna gång. Vi hann inte både barnbarn och festkväll, helt enkelt!
Oälskling som jobbar på att bli älskling igen

Här hade jag ett val att göra. Antingen vara sur resten av kvällen, till ingen nytta för varken mig själv, relationen eller för den delen SITUATIONEN, hur kul är det att vara åskmoln?

Eller försöka ta mig samman och göra det bästa av att vi ändå var tillsammans.
Väntar på att maten ska serveras, fortfarande inte helt nöjd med tillvaron

Älskling förstod nånstans allvaret i det hela och rusade till affären, fixade maten och slog upp ett glas bubbel, allt för att förbättra sitt rykte och efter en stund veknade jag. Han är ju trots allt min älskling ....
I brist på dagens festliga bilder skickar jag en gårdagens. Magnus Rongedahl i min rosa hatt.... det kan inte bli så mycket bättre !

Gillar

Kommentarer