Träning och ryggont

Jag försöker ju träna, jag kan inte säga så mycket jag kan, för dygnet har många timmar när jag sitter still, men nån sorts rörelse vill jag ha varje dag, särskilt nu när vädret är så ljuvligt och det är så lätt att gå ut.
Så jag kör en PW varje dag längs med älven. Det är så bra att gå där, det är vackert, soligt och ensamt så där kan jag rabbla repliker inför kvällens föreställning utan att folk tror att jag är galen.Möter jag ändå någon, låtsas jag att att jag pratar i telefon.

Jo, jag kan naturligtvis min text utantill, vi har ju spelat en sådär 25 föreställningar nu, men det är en bra och avslappnande uppvärmning inför kvällen. Min rollkaraktär talar dessutom västerbottniska, nån variant i alla fall, och det känns skönt att öva lite på den....

Utöver mina promenader kör jag tabata-pass hemma på yogamattan samt hänger då och då på Friskisosvettis .

Under gårdagens Jympa Soft ( Soft!!! alltså, tantträning alltså....) slet jag sönder nåt i ryggen så idag har jag varit och tagit massage. Det är ju nåt man borde göra oftare! I förebyggande syfte, om inte annat.

Nu: till teatern och jobbet!

Gillar

Kommentarer

Anneli Gustafsson
Anneli Gustafsson,
Hoppas ryggen blir bättre, det är inte roligt att ha värk. Har själv väldigt jobbigt med min värk ,, har fibromyalgi .. Hoppas att det löste sig med länkarna =) Ha en fin kväll kram ♥
mittnyaliv66.bloggplatsen.se/
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229