Trasig telefon? Hjältenödig?

I samarbete med PhoneHero!!!

NEEEEJJ!!! Jag hör ropet skalla inifrån sovrummet. Det är tredje gången på ganska kort tid som älskling tappar telefonen ur fickan och den här gången gav den upp! Glaset som bara var lite sprucket i ena hörnet är nu fullständigt krackelerat och det går faktiskt inte att använda telefonen mer!

Det tråkiga, bortsett från det rent uppenbara att han varken kan ringa och berätta att han älskar mig eller skicka gulliga sms med söta hundar, vackra blommor, trasiga bilar som blir hela ( hans favoritbilder) eller bara vara tillgänglig för mig när jag har lust att prata, är att telefonen var ganska ny!

Det var alltså inte läge att rusa iväg och lägga ex antal tusenlappar på en ny telefon, kvoten var så att säga redan fylld.....

Det är vid såna tillfällen man behöver en HJÄLTE! Och som av en händelse, så hade vi en sån ( eller rättare sagt, vi googlade fram honom)

Vi vet ju att man kan köpa begagnade mobiler, antingen av nån kompis eller på Blocket såklart. Det jobbiga är ju att då vet man inte riktigt vad man får.... Köper man av kompisen är det svårt att klaga när det visar sig att telefonens batterikapacitet är typ ingen eller att den inte är så fräsch som kompisen själv alltid brukar vara.
Och är det Blocket man handlar på...jag gillar Blocket skarpt, jag har handlat en hel del möbler där tex, men sällan eller tom aldrig är soffor och matbord stulna.

Köper du en begagnad IPhone däremot, kan du ju inte vara alls lika säker på att slippa stöldgods.

Ja, det är där hjälten kommer in i bilden. Telefonhjälten. PhoneHeron, helt enkelt!

Dom köper in telefoner, kollar med polisen att dom är okej, fixar och nollställer och rengör dom innan vi lite slarvigare telefonägare, dvs vi som behöver köpa nya lite för ofta, kan inhandla dom till ett bra pris.
En radda grejer kommer med på köpet, 12 månaders garanti, öppet köp och laddare är självklarheter, samt ett gott samvete!

För det är också en aspekt att tänka på. I det här slit-och-släng-samhället som vi lever i, kan det vara skönt att någon gång göra rätt.
Vi behöver kanske inte ha sprillans nya saker jämt, vi måste kanske inte tära på jordens resurser stup i kvarten, om det finns andra - lika bra - sätt att ordna vår tillvaro?

Så det är mitt och älsklings råd idag, när du sitter där i spillrorna av din sönderslagna telefon:
Kolla in på PhoneHero.se. Där finns hjälten du behöver, som hjälper dig att både spara pengar och miljö!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229