Tuff dag på jobbet

Jag och min regissör hamnar i konflikt HELA tiden, oberoende av pjäs. Vi jobbar ihop i båda som jag repeterar nu,

Båda vill väl. Ingen förstår den andre. Det är extremt tröttsamt. För oss båda.

Båda vill att resultatet ska bli bra, förstås. Båda kämpar vi så mycket vi orkar för att det ska bli så, men av nåt skäl når vi inte fram till varandra, missförstår varann eller ser inte vad den andre menar. Båda tycker att den andre är dum i huvet!

Att avsluta dagen med gråt bådar inte gott för kvällsfriden. Jag gick hem och drack vin med närstående kompis och skrek, han gjorde antagligen detsamma.

Imorrn är det bara att vässa armbågarna igen. På ‘rom bara!

? ?. ?. ?. ?

Nu är det dagen efter. Jag är trött och ledsen och helt utan vässade armbågar. Jag är kuvad.

Det glamourösa skådespelarlivet….

5 comments / Add your comment below

  1. Cecilia sänder mina varmaste tankar till dig. Ditt jobb är inte lätt men jag förstår att du vill vara din regissör till lags. Svälj och gå vidare allt kommer säkert att lösa sig. Många kramar Inger

  2. Inte ens en idiot kan utvecklas tillammans med en idiot! Det låter som att ni behöver ge varandra en chans. Köp ett påse pepparkakor – stor som en sopsäck – och sätt er och tala ut i en snällhetsorgie. Prestige och affekt genererar väldigt sällan lycka och framgång. Ge varandra en chans!

Kommentera