Vända bort blicken. Eller varför inte till.

I annonspartnerskap med Desenio

Så himla kul, jag slog upp Desenios hemsida för att kolla lite eftersom jag skulle skriva ett inlägg om dom.
Jag tycker att det är så spännande med konst och jag vet så lite om det, mina väggar hemma är, om inte tomma, så är det i alla fall inte någon trängsel.

Tavlor, bilder, minnen. Vad kan man inte berätta med det man sätter upp på väggen, det är ju det första ens gäster ser när dom kliver in genom dörren. Och även om gästen inte omedelbart går runt som på en utställning och begrundar, så får den ju en känsla i kroppen, en känsla om vem jag är och vad jag tycker är fint eller viktigt att visa.

Ett problem med konst kan ju vara att billig, det är den inte! Jo, man kan gå på loppis och hitta alla möjliga fina och ofina tavlor, men kanske inte just det jag hade tänkt mig på just den platsen, kanske förmedlar mitt loppisfynd något helt annat än vad min inredningshjärna hade planerat.


Och det var ju bland annat därför det var så himla kul, och inspirerande, att titta in på Desenios hemsida! Jag blev alldeles glad, det fanns hur mycket som helst att välja på!

Där finns Fotokonst!

Det finns Barntavlor och Köksbilder. Det finns urfina bilder på exotiska djur. Gillar du enhetlighet, så kan du hitta tavlor med samma tema, men olika uttryck. Du kan inreda ditt sovrum så att det blir precis så romantiskt som du önskar.

Det finns. Personliga Posters! Jättekul, jag gjorde en liten skiss av Torsten, vår älsklingsvovve som vi tyvärr förlorade i början av sommaren ( om du vill läsa mer om det hittar du det HÄR ).

Inspirationen sprutade. Och om den INTE gör det, så tipsar Desenio om tavelväggar som man kan sno rätt av eller bara få idéer av.

Ute, utanför fönstret, i den stora världen, är det ganska besvärligt just nu. Krig, fattigdom, kriminalitet. Corona, inte minst.
Då vänder vi oss kanske inåt. Vi bonar om våra hem, vi vill trivas och känna oss trygga. Vi MÅSTE trivas, eftersom vi, för att hålla Coronasmittan stången, bör hålla oss inomhus.
Och då menar jag, att några nya tavlor piggar upp!

Desenio i sin tur menar, att konst är till för alla. Alla ska ha chans att pryda sina hem så som det passar dom och alla ska ha RÅD att göra det. Därför erbjuder dom tusentals olika bilder och motiv, det är bara att gå in och välja och vraka, jobba med färger eller former, bygga upp olika känslor i olika rum.

Du väljer själv vilken storlek du vill ha och vilken ram, det finns ramar av alla slag. Föredrar du guldram? Eller en lite tjockare svart ram? Vill du hellre tejpa upp din Poster direkt på väggen, så finns det såklart Washitejp - det var nytt för mig, men det verkar också vara en kul ide -,en tejp i olika färger och även mönster som du kan tejpa med på vilket underlag som helst nästan, jättebra om du inte vill ha spikhål i väggen eller om du vill byta bild lite då och då. Eller om du vill dekorera med den, det går också..Här finns alla möjligheter att skapa ett personligt hem,med ett alldeles eget uttryck. Det är bara din egen fantasi som sätter gränser! Vill du blanda stort och smått, blommor med astronauter, silver med koppar, hängande och tejpande, många tillsammans eller en enda uttrycksfull tavla på en egen vägg..? Som sagt, här finns möjligheterna och alternativen och inspirationen.

Nu ska jag in och studsa runt på hemsidan och se vad jag får lust på.
Åh, det känns roligt. Himla roligt.

Gillar

Kommentarer

cecilialjung
cecilialjung,
Finns MASSOR att välja mellan!
men att vara kräsen är ju inte heller fel, man måste känna in vad man gillar!
nouw.com/cecilialjung
Naturkrafttillmamma
Naturkrafttillmamma,
wow så vackra tavlor
nouw.com/naturkrafttillmamma