Hallå hallåvin. Gäster på ingång!

  Kikar in här lite kort ( jag har läst på mina medbloggares sidor att man säger så) för att säga Happy Halloween eller vad vi nu ropar till varandra en kväll som denna?

Bordet är dukat, dödskallarna på plats, det blir musslor till middag, gott men inte så läskigt, men what the fuck... Musslor med chorizo, massor med vitt vin, hemgjord aioli .... Nä, jag är nöjd!

Konstigt med dom där nya traditionerna som vi så snabbt lägger till oss... Men å andra sidan, jag vill aldrig säga nej till nåt som sätter guldkant på tillvaron. Mörker och elände ska bekämpas på alla sätt! En fin kväll, med eller utan dödskallar, önskar jag alla!

Gillar

Kommentarer

Cecilia
Cecilia,
Nu svarade jag igen! Sorry
blogbiz.se
Cecilia
Cecilia,
Det var jättebra, tack
blogbiz.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229