Härlig lördag och förväntansfull söndag

Älskling och jag firar förlovningsdag. Det är 12 år sen vi förlovade oss, i en lägenhet i Verbier i Schweiz, det var jag som friade! Ja, vad ska en stackars flicka GÖRA , när ens utvalda inte fattar att det är dags att ta tag i dom viktiga bitarna?

Hursomhelst, jag hann inte mer än börja på mitt förberedda tal, förren han sa JA, nästan lite retsamt, för det var ett så bra tal tyckte jag. Till slut fick jag ändå sagt det jag ville säga och sen firade vi med champagne och varm korv med bröd,det är fortfarande vår bästa festmåltid!

Här har jag lånat några bilder från paradiset Sund Nergården och Rimforsa Strand, två ställen som vi besökte på vår Petit Hotel- turné som vi gjorde i somras, jag har berättat om det tidigare, för att symbolisera tvåsamhet och romantik.
Vi gillar båda delarna och är noga med att fira allt vi kan. Har vi inget annat, så ropar vi Grattis på Fredan till varandra!

Imorgon är det söndag! Då ska jag åka iväg på min jätterolighet, den utspelar sig i London!

Jag har aldrig varit i London, så bara det ska bli spännande, men ännu roligare blir det på kvällen när jag ska gå på filmfest! Jag är bjuden av en vän att följa med på BAFTA ( British Academy Film Awards ), det är så kul och oväntat och fantastiskt och nervöst, så jag vet inte om jag kan sova alls inatt....

Jag är i alla fall packad och klar, klänningen är fixad och humöret på topp!
Jag berättar mer sen!

Gillar

Kommentarer

Ingajohansson
Ingajohansson,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Grattis på dagen.. London och gala kan det bli bättre
nouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229