Härligt att vara hemma

Stockholmslivet är snabbt, intensivt och härligt. Allt jag önskar finns med, utom möjligen att jag sitter här och skriver istället för att sova när det är lördagmorgon och jag inte har några måsten förren kl 15, när bonusdottern ska giftas bort.
"In action" på Ledarstudion! På torsdagen jobbade jag, jag är handledare på Ledarstudion som är ett företag som jobbar med kommunikation och ledarskap och det är roligt, spännande och utvecklande både för mig och deltagarna. Ungefär såhär ser jag ut för jag blir så engagerad när mina små " elever" på darrande ben går upp på scenen för att ta sina första steg i nåt dom är helt ovana vid. ( I sitt vanliga liv är dom VDar och höga chefer inom sina olika branscher ?)
Min Powerwalks-väg och min badsjö, dvs Mälaren..... Den underbara sommaren fortsätter. Livet utomhus fortsätter. Helgen är full av aktiviteter, eftersom bonusdottern ska gifta sig idag, så vi hinner inte åka till landet, istället hänger vi på balkongen så mycket vi kan.
Frukostbalkong
Kvällsbalkong Det mesta utomhuspiffet gör vi på landet för det är ju där vi är på sommaren, men balkongen är ändå ett andrum, ett härligt hängställe, nåt som jag nog inte vill vara utan. Jag planerar inte att flytta, men om så blir det till en ny balkong !

Gillar

Kommentarer