I nattens mörker

Jag sover inte. Varför SOVER jag inte? Det är skönt att sova och jag blir gladare om jag slipper ligga och stirra i taket i timmar och förresten tycker jag att det är en mänsklig rättighet att SOVA!

Jag var  på en trevlig middag med en väninna sen förr, vi har inte setts på flera år så det var kul att ses. God mat och gott vin och skratt och minnen. Perfekt grogrund för en god natts sömn…

Jo pyttsan!

Jag har en Fitbit på armen, den talar om för mig allt jag behöver veta om vilopuls och hur många steg jag går och hur hårt jag tränar, om jag nu skulle råka göra det, alltså. Och hur länge jag sover, om jag nu skulle råka göra DET. Jag får poäng i appen som hör till min Fitbit och telefonen talar om ifall jag  är duktig eller inte.

Idag, eller natt, för natten ligger tung över mig, ger mig telefonen inte alls nåt beröm. Mina poäng är inget att skryta med. Jag har helt enkelt inte lyckats med min nattliga uppgift. Som sovare är jag usel.

Det är trååååååkigt!

Nämen, Godmorgon då! Upp och hoppa! Morgonstund har guld i mund! Slösa inte bort dagen! Sätt fart!

Som tur är kan jag ju göra ett nytt försök redan ikväll. Och då ska jag minsann nanna kudde! Hurra!

Kommentera