Natt i stan utan kläder.

En snabb tur till stan. Det var inte njutbart..... Torsten blev avlämnad för att få gosa med människobröder en stund, jag tyckte det var sorgligt, trots att jag visste att han skulle vara tillbaka idag.
Tottisen är mitt hjärtegull Men jag och väninnan Cariiiiiina ( hon är från Götlaborg) samlade oss runt spisen och lagade lunchlådor till älskling.
Nöjda kockar Det känns härligt att jag kan ta hand om honom även om jag inte är på plats... ( Hönsmamma kallade jag mig igår.... Då menade jag hunden....Men jag är oförbätterlig ...) Och det var ju njutbart. Men sen. Sen kom natten... Tempen i vårt sovrum var 28,5 grader. Det är INTE NJUTBART!!! Hela natten tillbringade jag utan en tråd på kroppen. Inga kläder. Inga täcken. Inga lakan. Ingenting!! ( nä, inga foton.?) Det var nog första gången sen .... aldrig. Okej. Det var njutbart.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229