Viktväktarutmaning!

Jag blev utvald till ett projekt förra året, som gick ut på att jag skulle lära mig träna bra, äta rätt samt fick jag även tillgång till Hudläkargruppen i Stockholm som gav mig små käcka treats, bl.a. tatuerade jag in ögonbryn! Det var ett jättekul projekt och jag lärde mig massor och jag kände mig, kanske för första gången, nöjd med min kropp!
Jag och min medutvalda projektkompis EvaLena på avslutningsdagen

Jag har varit ganska duktig på att hålla det här under året som har gått, det kom några stukade fötter och lite allmän lathet och annat som satte käppar i hjulet, men på det stora hela tyckte jag att jag var duktig. Sen kom sommaren.......

Inte en meter har jag sprungit! Inte en kettelbell har jag lyft! Inte en situp eller armhävning på två månader! Jag äter ganska bra, men inte tillräckligt, ser jag nu på resultatet i spegeln, och vinet har ju också flödat.

Nu vill jag tillbaka till min nöjda känsla!
Förra året. Oj, vad glad jag var!

Eftersom jag lever ensam en stor del av tiden, här i Skellefteå alltså, kan jag fokusera på mig och mitt nya projekt Ta tag i mig!

Så nu börjar jag morgonen med powerwalk längs med älven, jag lägger till några styrkeövningar och ett bad också. Bra början på dan!

Och precis nu skrev jag in mig på Viktväktarna också! Det är inte så många kilo jag behöver gå ner, det är mera att jag vill ha en fast hand som talar om vad jag får och inte får göra.

Även Friskisochsvettis som jag började träna på i våras, ska få besök av mig igen!

Jag känner mig peppad!

Gillar

Kommentarer

Åza Brennander
Åza Brennander,
Heja Heja!!! Kör så det ryker! ❤❤❤
www.azabrennander.se
Cecilia
Cecilia,
Tack!? Ja, du vet ju... när man har bestämt sig så....
delacay
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229